Jak dobře umlít kávu?

Mám si svou kávu mlít sám? Ale proč? Jaké vybavení potřebuji? Zvládnu to vůbec? Jak? Příliš mnoho otázek? ... Dejte si k nim kávu! Přečtěte si našeho krátkého průvodce mletím a vychutnejte si tu nejlepší možnou kávu bez ohledu na způsob přípravy.

Za prvé - kávu je samozřejmě nejlepší namlít si doma. Neexistuje žádný jiný způsob, jak udělat dobrý nápoj, než mlít zrnka těsně před vařením. Jakmile je namelete, začnou ztrácet svou chuť a (och bože!) skvělé aroma ... proto se počítá každá vteřina.

clanek1a

Pořiďte si mlýnek s nastavitelnými úrovněmi mletí a můžeme začít. V praxi existuje více než 50 “odstínů” mleté ​​kávy. Zde je 7 typů + zařízení, která se vám bude hodit znát:

  • Extra hrubé mletí: cold brew (a GINA)
  • Hrubé mletí: french press (a GINA)
  • Středně hrubé mletí: Chemex (a GINA)
  • Střední mletí: Překapávače
  • Středně jemné mletí: Vakuové hrnce a sifonové vařiče
  • Jemné mletí: espresso (mokka konvička)
  • Extra jemné mletí: turecká káva

clanek1b

Najděte způsob, který nejlépe vyhovuje vašemu a užívejte chvíle s kávou. My v GOAT Story vám doporučujeme VŠECHNY.

Šťastné mletí!